Data Replikering

SkyData Replikering

Med SkyData Replikering sker der en konstant replikering (kopiering/sikring) af dine data. Data gemmes lokalt på virksomhedens netværk, hverefter at denne automatisk bliver replikeret til udstyr placeret i vores datacenter. Kommunikationen foregår sikkert og krypteret. Denne løsning er specielt velegnet ved krav om konstant replikering (kopiering/sikring) af dine data samt hurtig restore og genskabelse af dine data.

Hvorfor SkyData Replikering?

Vores replikeringsløsning sørger for at dine data konstant er sikret. Ændringer replikeres konstant lokalt fra virksomhedens netværk til en redundant løsning placeret i vores sikrede datacenter. Derved er man konstant sikret mod f.eks. tyveri, brand, vandskade. Den største fordel ved denne løsning er dog at man forholdsvis hurtigt kan genskabe data og være kørende igen. I stedet for at skulle genskabe (restore) data over internettet, så sørger vi for at levere data direkte til din virksomhed, samt sikre at den bliver tilgængelig igen.

Fordele
– Konstant sikring af dine data (24/7/365)
– Data gemmes både lokalt i virksomheden samt i vores sikrede datacenter
– Mulighed for at sikre data fra de fleste typer af devices
– Med vores ”SkyData Bring-me-home ©” Service, sørger vi for at levere dine data direkte i virksomheden

Ulemper
– Ved restore af data, så skal SkyData involveres
– Laver man f.eks. en fejl i et Word dokument, så bliver denne også replikeret med over

Hvor meget data?Månedlig pris (DKK ex. Moms)
2 TB1999
6 TB2999
8 TB3999
Behov for backup af mere end 8 TB data?Kontakt os venligst

Ovenstående priser er inkl. adgang til vores ”SkyData Bring-me-home ©” service, hvor det er muligt at kontakte vores kontrolcenter døgnet rundt alle ugens dage.

Ved ønske om genskabelse af data, så sørger vi for at bringe jeres data direkte til jeres virksomhed, samt sørge for tilslutning til netværk med efterfølgende opstart. Derudover sikre at data er tilgængeligt igen.

Kontakt os meget gerne for mere info på [email protected]